Byggmester siden 1980

Vi er et lite byggmesterfirma i Skien i Telemark. Vi har 40 års erfaring med restaurering, nybygg, tilbygg og hytter. Et gammeldags snekkerfirma som leverer kvalitetsarbeid. Vi lever av ordentlig arbeid og vi bryr oss veldig om å levere kvalitet. Hos oss går vi aldri i fra et prosjekt før vi er fornøyd.

Når du trenger en snekker eller tømrer

Om du ønsker å pusse opp, bygge ut eller bygge nytt. Ta kontakt med oss for en samtale. Vi kan gi deg konkurransedyktige tilbud.

Vi har sentral godkjenning

Når håndverkeren har sentral godkjenning, vet du at bedriften har kompetanse, erfaring, gjennomføringsevne og systemer som er tilpasset bedriftens aktiviteter i byggenæringen. Sentral godkjenning er en frivillig ordning for foretak som søker kommunen om ansvarsrett i byggesaker som krever søknadsplikt.

Vi har mestermerket

Formålet med mesterbrev er å sikre status, styrke rekrutteringen og opplæringen i håndverksfagene. Videre skal den sikre etablering og sunn drift av bedriftene, samt ivareta forbrukernes interesser. For å søke om mesterbrev må man ha fag- eller svennebrev i et mesterfag, arbeidet i mesterfaget i minst 6 år, alternativt minst 2 år etter fag- eller svenneprøve, samt bestått eksamenene i mesterutdanningen eller tilsvarende.

Våre medarbeidere har lang erfaring med ulike typer byggoppdrag og vi leverer KVALITET og skreddersyr GODE LØSNINGER. Vi holder til i Skien i Telemark, og har kunder primært Porsgrunn, Skien (Grenland).

byggmester eskeland ansatte jobber pa tak i skien2
arbeid pa gard skien