Om oss

Vi er et lite byggmesterfirma som startet opp i 1985 i Skien i Telemark.

Vi har 30 års erfaring med restaurering, nybygg, tilbygg og hytter. Et gammeldags snekkerfirma som leverer kvalitetsarbeid. Vi lever av ordentlig arbeid og vi bryr oss veldig om å levere kvalitet. Hos oss går vi aldri i fra et prosjekt før vi er fornøyd.


Når du trenger en snekker eller tømrer

Om du ønsker å pusse opp, bygge ut eller bygge nytt. Ta kontakt med oss for en samtale. Vi kan gi deg konkurransedyktige tilbud.

Vi har sentral godkjenning

  • Når håndverkeren har sentral godkjenning, vet du at bedriften har kompetanse, erfaring, gjennomføringsevne og systemer som er tilpasset bedriftens aktiviteter i byggenæringen. Sentral godkjenning er en frivillig ordning for foretak som søker kommunen om ansvarsrett i byggesaker som krever søknadsplikt.

Vi har mestermerket

  • Formålet med mesterbrev er å sikre status, styrke rekrutteringen og opplæringen i håndverksfagene. Videre skal den sikre etablering og sunn drift av bedriftene, samt ivareta forbrukernes interesser. For å søke om mesterbrev må man ha fag- eller svennebrev i et mesterfag, arbeidet i mesterfaget i minst 6 år, alternativt minst 2 år etter fag- eller svenneprøve, samt bestått eksamenene i mesterutdanningen eller tilsvarende.

Våre medarbeidere har lang erfaring med ulike typer byggoppdrag og vi leverer KVALITET og skreddersyr GODE LØSNINGER. Vi holder til i Skien i Telemark, og har kunder primært Porsgrunn, Skien (Grenland).